Vakantiepark Holten

 

Als er een lijstje wordt gemaakt van de mooiste vakantiedorpen in Nederland, dan mag Holten daarop zeker niet ontbreken.

Vakantie vieren op ons bungalowpark in Holten betekent dan ook dat u verzekerd bent van prachtige natuur, geweldige faciliteiten en unieke gastvrijheid. En via
onze website is een vakantiehuis huren in Holten ook nog eens heel gemakkelijk. Wacht dus niet langer en kom langs op De Lindenberg, het totaal vernieuwde vakantiepark in Holten!

 
Holten met gezellig centrum

Of u nou op vakantie gaat met een jong gezin of als een stel actieve senioren, op ons bungalowpark in Holten is altijd genoeg te beleven. U bent namelijk binnen de kortste keren in de natuur. Trek er bijvoorbeeld lekker een dagje op uit in Nationaal Park de Sallandse Heuvelrug, beklim de Holterberg of ontdek de unieke geschiedenis van de Canadese begraafplaats. Zo maakt u kennis met de prachtige omgeving, die elke dag iets anders te bieden heeft.

  • Vernieuwd vakantiehuis huren in Holten
  • Bungalowpark in Holten met veel faciliteiten
  • Verwarmd zwembad, tennisbaan, indoor speeltuin
  • Prachtige omgeving met veel recreatiemogelijkheden
  • Vandaag nog boeken tegen de scherpste tarieven

Kom totaal tot rust op ons vakantiepark in Holten

Maar U hoeft natuurlijk niet buiten het park te gaan om een geweldige tijd te hebben. Want op De Lindenberg hebben we u ook veel te bieden. Wat dacht u bijvoorbeeld van een heerlijk zwembad, een prachtig zonneterras of een goed restaurant? Of een indoor speeltuin voor de kinderen, zodat ze zich geweldig vermaken op een regenachtige dag?
De volledig vernieuwde bungalows beschikken bovendien over zoveel luxe dat u ook heerlijk een dagje uit kunt rusten. En wilt u toch nog even naar het vakantiedorp Holten, dan bent u er in enkele minuten. U merkt het al, een verblijf op ons bungalowpark in Holten biedt u een garantie op een geweldige tijd. Kijk dus direct op onze site voor de scherpste tarieven en de beste aanbiedingen. Tot snel!