De Lindenberg
Vakantiepark Holterberg

Holten met de Holterberg

  • Vakantiehuizen nabij de Holterberg
  • Veel fiets- en wandelroutes
  • Faciliteiten voor jong en oud

Klein vakantiepark bij de Holterberg

Bent u op zoek naar een vakantiepark in de omgeving van de Holterberg? Dan bent u bij De Lindenberg in Holten aan het juiste adres! Ons vakantiepark ligt ten zuiden van de Holterberg. Dit heuvelachtige natuurgebied maakt onderdeel uit van Nationaal Park de Sallandse Heuvelrug. Met ca. 35 km² is het één van de meest schitterende natuurgebieden van Nederland en bovendien het grootste aaneengesloten heidegebied van West-Europa. Genoeg natuur dus om te verkennen tijdens uw verblijf in een vakantiehuis nabij de Holterberg!

Zoek & boek direct uw favoriete vakantiehuisje bij de Holterberg¬†‚¨áÔłŹ

Vakantiehuis huren vlak bij de Holterberg

Op ons bungalowpark nabij de Holterberg vindt u alles wat u nodig heeft voor een heerlijke vakantie. Boek een vakantiehuisje bij de Holterberg en geniet van een heerlijk verblijf op een kleinschalig vakantiepark in Nederland! Al onze bungalows zijn vrijstaand en staan op ruime kavels van minimaal 400 vierkante meter. Meer ruimte en privacy ziet u nergens! Bovendien hebben wij op ons vakantiepark bij de Holterberg een zwembad, een tennisbaan, een midgetgolfbaan en diverse speeltuinen. Jong en oud vermaken zich hier meer dan uitstekend! Wanneer komt u een huisje huren dicht bij de Holterberg?

Het aanbod faciliteiten bij De Lindenberg:

  • Buitenzwembad met apart kleuterbad
  • Huiskamer De Borkeld
  • Binnen- en buitenspeeltuin
  • Animatieteam in het hoogseizoen
  • Airtrampoline
  • Midgetgolf
 

Vakantie in de natuur

Vanuit uw vakantiewoning bent u binnen enkele minuten bij de Holterberg, dat onderdeel is van de Sallandse Heuvelrug. Om dit prachtige gebied goed te kunnen verkennen zijn er tal van fiets- en wandelroutes uitgezet. U kunt eenvoudig uw eigen route samenstellen met behulp van het fiets- en wandel knooppuntennetwerk Twente. Maar tijdens een vakantie bij de Holterberg zijn er ook talloze leuke steden en dorpjes te bezoeken. Verblijft u met het hele gezin op ons vakantiepark bij de Holterberg? Bezoek dan Avonturenpark Hellendoorn, hét gezinsuitje in Overijssel!

Wilt u na een actieve dag even een lekker glaasje drinken of wat eten? Op de Holterberg is een goed aanbod van diverse horeca en natuurlijk kunt u op ons vakantiepark ook een bezoek brengen aan onze eigen huiskamer. 

 
Boek een vakantiehuis bij de Holterberg
 
Bekijk de prijzen en beschikbaarheid
 

U vindt ons hier ‚§Ķ

Veelgestelde vragen

Mag mijn hond mee naar dit vakantiepark bij de Holterberg?

Zo'n prachtig natuurgebied als de Holterberg wilt u natuurlijk samen met uw hond verkennen! Daarom is uw hond van harte welkom in alle vakantiehuisjes bij De Lindenberg. Zoek en boek uw favoriete huisje, geniet van de voorpret en maak als u hier eenmaal bent de mooiste wandelingen.

Waar kan ik last minute een vakantiehuisje bij de Holterberg boeken?

Mooie weersvoorspelling? Of heeft u onverwachts een paar dagen vrij? Dan kunt u bij De Lindenberg last minute een vakantiehuisje vlak bij de Holterberg huren. Geniet van de rust, ruimte en natuur tijdens uw verblijf in een van onze vakantiehuisjes.