+31 (0) 548 365 365 info@delindenberg.nl        Contact
Vakantiepark Overijssel
Vakantiepark Overijssel
 
  1. Kindvriendelijk vakantiepark in Overijssel
  2. Verwarmd buitenzwembad
  3. Omgeving met prachtige natuur

Vakantiepark in Overijssel

Wilt u met uw gezin een paar heerlijke dagen weg, maar vindt u het moeilijk om een passende bestemming te vinden? Kom dan eens naar ons vakantiepark in Overijssel! Hiervoor hoeft u niet ver te rijden, komt u midden in de vrije natuur en treft u de meest gastvrije mensen. Op dit vakantiepark in Overijssel treft u bovendien alle wensen die u aan een vakantie stelt. We weten namelijk dat u geen last wilt hebben van andere gasten, wilt kunnen genieten van prachtige natuur en lekker wilt kunnen eten en drinken. En natuurlijk moet de prijs ook redelijk zijn. Al deze dingen zijn bij ons perfect geregeld.

Vakantie in Overijssel

Onze recreatiewoningen in Overijssel zijn recent allemaal vernieuwd, waardoor u verzekerd bent van optimaal comfort. Tel daarbij al onze faciliteiten op en uw vakantie in Overijssel kan helemaal niet meer stuk. Wij zijn namelijk een vakantiepark met zwembad en indoor speeltuin en daarnaast hebben we ook nog een tennisbaan. Daarmee is er voor iedereen genoeg te beleven. En dan hebben we de omgeving van ons park nog helemaal niet genoemd, want het is niet voor niets dat vakantiehuizen in Overijssel zo populair zijn. Bovendien hebben we speciale faciliteiten voor specifieke doelgroepen. Niet alleen is ons vakantiepark voor senioren geschikt, ook is het een kindvriendelijk vakantiepark in Nederland.

  • Kleinschalig vakantiepark in Overijssel
  • Drie prachtige natuurgebieden in de regio
  • Verwarmd buitenzwembad
  • Kindvriendelijk, maar ook perfect voor actieve senioren
  • Aan de rand van het gezellige vakantiedorp Holten
 
 

Bungalowpark in Overijssel

Met welk gezelschap u ook komt naar ons bungalowpark in Overijssel, iedereen vermaakt zich bij De Lindenberg! Komt u met kinderen naar ons vakantiepark met zwembad? Die gaan het vast geweldig vinden bij ons! Als u in ons bungalowpark in Overijssel zit, kunnen uw kinderen spelen in onze binnen- en buitenspeeltuin, lekker zwemmen in het verwarmde buitenzwembad en meedoen met allerlei leuke activiteiten die ons team organiseert. Natuurlijk is er voor uzelf ook genoeg te doen op ons bungalowpark in Overijssel met zwembad. U kunt ervoor kiezen om met een boek bij uw bungalow in Overijssel te gaan zitten, maar u kunt ook één van de vele wandel- of fietsroutes gaan volgen. Dan ziet u de meest prachtige natuur en komt u ook helemaal tot rust tijdens uw vakantie in Overijssel. Met maar liefst drie grote natuurgebieden, een prachtig Nationaal Park en vele kilometers aan wandel- en fietsroutes is een bungalow in Overijssel een perfecte plek voor een heerlijke vakantie in Twente. Maar vergeet vooral ook niet de mooie steden Deventer en Rijssen of het prachtige dorp Markelo, die vlakbij ons park liggen. En wilt u ’s avonds lekker uit eten, dan kan dat op ons bungalowpark in Overijssel of in één van de leuke plaatsjes in de buurt.