+31 (0) 548 365 365 info@delindenberg.nl
Vakantiepark in Salland
 
  1. Prachtige natuur binnen handbereik
  2. Comfortabele bungalows
  3. Kleinschalig vakantiepark Sallandse Heuvelrug

Vakantiepark in Salland

Wilt u genieten van een heerlijke vakantie in eigen land, en zoekt u tegelijkertijd rust en ruimte? Dan moet u beslist eens vakantie vieren in de buurt van Deventer. Ons kleinschalige vakantiepark in Salland beschikt namelijk over alles wat u tijdens een vakantie wenst: geweldige faciliteiten, mooie accommodaties en een prachtige omgeving. En omdat de omgeving van ons park zo gevarieerd is, is een vakantie in Salland geschikt voor het hele gezin!

Vakantiepark Sallandse Heuvelrug

Vakantiepark De Lindenberg ligt in Holten en is gelegen vlakbij de Holterberg, die deel uitmaakt van een prachtig natuurgebied. Bij ons verblijft u dus praktisch in een vakantiehuis in Nationaal Park de Sallandse Heuvelrug. Kilometers aan fiets- en wandelpaden en prachtige natuur ligt dus binnen handbereik. Daarnaast zijn we ook een vakantiepark bij Deventer, RijssenRaalte en Markelo. U kunst dus ook van deze prachtige oude en gezellige steden en dorpen genieten. 

  • Kleinschalig en kindvriendelijk vakantiepark Sallandse Heuvelrug
  • Prachtige natuur met als hoogtepunt de Holterberg
  • In de buurt van Deventer, dus ook ideaal voor shoppers
  • Vernieuwde accommodaties met alle faciliteiten
  • Unieke plek voor een onbezorgde vakantie in Salland

Alles bij de hand op ons vakantiepark in Salland

Recent zijn al onze accommodaties geheel vernieuwd. U kunt dus geheel tot rust komen in een vertrouwde omgeving vol comfort en luxe. Maar ook buiten uw bungalow is veel te doen. Een verwarmd buitenzwembad, een indoor speeltuin en een eigen tennisbaan: op vakantiepark De Lindenberg heeft u alles wat u tijdens een vakantie wenst bij de hand. Zo kan het hele gezin zich perfect vermaken, zelfs als het een dagje regent! En heeft u na een dag recreëren geen zin om te koken, dan kunt u gezellig komen eten in ons eigen restaurant. En eet u liever thuis, dan haalt u toch gewoon een heerlijke maaltijd op? Ook in het dorp Holten vindt u veel gezellige restaurants en terrassen. Alle ingrediënten zijn dus aanwezig voor een heerlijke vakantie in de buurt van Deventer. Het enige dat u nog hoeft te doen is boeken. Tot gauw op vakantiepark De Lindenberg!

Bekijk onze aanbiedingen