20% korting in Juli 2018

Boek nu met extra korting en vele extra's in de periode 06-07 tot 20-07 (verblijf minimaal 3 nachten)
 
Vakantiepark met animatie

Vakantiepark met animatieteam

Als u lekker op vakantie gaat met uw gezin, dan kiest u natuurlijk het liefst voor een vakantiepark met animatieteam. Want dan weet u vooraf zeker dat uw kinderen zich geweldig zullen vermaken. En als zij blij zijn, bent u dat ook. Daarom hebben we bij de Lindenberg dit jaar een professioneel animatieteam, dat elke dag geweldige activiteiten organiseert. Probeer de kinderen daar maar eens weg te houden!

De toppers van animatieteam HappyBees zijn in de zomervakantie elke dag aanwezig om het uw kinderen naar hun zin te maken. Of ze nou creatief zijn, of juist zin hebben in een sportieve uitdaging, er is voor ieder kind genoeg te beleven!
Maar een vakantiepark met animatieteam heeft nog een tweede voordeel: als de kinderen worden vermaakt heeft u tijd om andere dingen te doen. En dat kan in de omgeving van ons vakantiepark heel goed! Wat dacht u bijvoorbeeld van heerlijk fietsen of wandelen door de prachtige natuur. Er liggen meerdere grote natuurparken in de directe omgeving. En wilt u eens een mooie, oude stad bezoeken? Dan gaat u toch lekker een dagje naar Deventer. Gezelligheid gegarandeerd!

  • Vakantiepark met animatieteam
  • Uw kinderen in goede handen tijdens de zomervakantie
  • Professioneel animatieteam is elke dag actief
  • Heb zelf tijd om de prachtige omgeving te ontdekken
  • Boek direct voor de scherpste tarieven
Zoek en boek

Professioneel vermaak op ons vakantiepark met animatieteam

Maar als u zelf toe bent aan een heerlijk dagje luieren, kunt u ook op het professionele animatieteam rekenen. Want op ons vakantiepark voor kinderen nemen ze uw kleintjes bij de hand, waardoor u lekker op het zonneterras bij uw bungalow tot rust kunt komen. Dat is luxe! Het team van HappyBees is tijdens de hele zomervakantie aanwezig op ons vakantiepark voor kinderen en hun ouders. Elke dag verzorgen ze meerdere activiteiten. Niks moet, alles mag. Want het is natuurlijk wel vakantie. Boek dus snel voor een heerlijk verblijf in de mooiste streek van Nederland!