• Actief animatieteam
  • Genoeg te doen voor de kinderen
  • Professioneel vermaak
  • Activiteiten zijn GRATIS

Vakantiepark met animatieteam

Als u lekker op vakantie gaat met uw gezin, dan kiest u natuurlijk het liefst voor een vakantiepark met animatieteam. Want dan weet u vooraf zeker dat uw kinderen zich geweldig zullen vermaken. En als zij blij zijn, bent u dat ook. Daarom hebben we bij ons kindvriendelijk vakantiepark in Overijssel De Lindenberg een professioneel animatieteam, dat elke dag geweldige activiteiten organiseert. Probeer de kinderen daar maar eens weg te houden!

De toppers van animatieteam HappyBees zijn in de zomervakantie elke dag aanwezig om het uw kinderen naar hun zin te maken. Of ze nou creatief zijn, of juist zin hebben in een sportieve uitdaging, er is voor ieder kind genoeg te beleven!

Professioneel vermaak

Als u zelf toe bent aan een heerlijk dagje luieren, kunt u ook op het professionele animatieteam rekenen. Want op ons vakantiepark voor kinderen nemen ze uw kleintjes bij de hand, waardoor u lekker op het zonneterras bij uw bungalow tot rust kunt komen. Dat is luxe! Het team van HappyBees is tijdens de hele zomervakantie aanwezig op ons vakantiepark voor kinderen en hun ouders. Elke dag verzorgen ze meerdere activiteiten. Niks moet, alles mag. Want het is natuurlijk wel vakantie. Boek dus snel voor een heerlijk verblijf in de mooiste streek van Nederland!

Boek een vakantiehuis

Sfeerimpressie