Juni aanbieding type F
Juni aanbieding type F

Juni aanbieding type F

25% korting in juni op type F
Meer
Vakantiepark met zwembad en indoor speeltuin
Vakantiepark met zwembad
Vakantiepark met zwembad en indoor speeltuin
Vakantiepark met zwembad

Vakantiepark met zwembad

  1. Vakantiepark met zwembad en indoor speeltuin
  2. Genieten met het hele gezin
  3. Omgeving met prachtige natuur

Vakantiepark met zwembad

Wilt u nog dit jaar genieten van een heerlijke vakantie in eigen land? Dan is ons vakantiepark met zwembad de perfecte plek om met het hele gezin te genieten. De Lindenberg is een vakantiepark bij de Holterberg en een vakantiepark in Twente. En in deze omgeving is echt voor iedereen iets te beleven! Vanaf het eerste moment dat u met uw gezelschap op ons bungalowpark met zwembad bent, zal u merken dat u er echt welkom bent. Niet alleen vanwege de vele faciliteiten op ons kindvriendelijke vakantiepark, zoals een verwarmd buitenzwembad en een tennisbaan, maar vooral vanwege de persoonlijke benadering en enorme gastvrijheid

Vakantiepark Nederland met zwembad

Een vakantiepark in Nederland met zwembad is echt perfect voor vakantiegangers die niet ver willen reizen. Ook biedt het mooie Twente genoeg activiteiten en de mooie natuur zorgt ervoor dat u ultiem kunt ontspannen. Ons vakantiepark met buitenzwembad is geschikt als vakantiepark voor kinderen en als vakantiepark voor senioren.

  • Vakantiepark met zwembad 
  • Kindvriendelijk park met een eigen indoor speeltuin
  • Prachtige omgeving vol natuur en sfeervolle steden
  • Kleinschalig vakantiepark in Twente met een persoonlijk karakter
 
Zoek & Boek
 

Vakantiepark met zwembad en indoor speeltuin

Overijssel biedt– en dan met name de omgeving van Holten, Rijssen en Deventer – zoveel moois dat u zich er geen moment hoeft te vervelen. Of u nou komt om te ontspannen of lekker actief te recreëren, rond ons vakantiepark met buitenzwembad vindt u het allemaal! Maar wist u dat wij een vakantiepark met zwembad en indoor speeltuin zijn? Uw kinderen kunnen zichzelf zeker vermaken als u even lekker tot rust wilt komen bij uw accommodatie. Zo hebben wij een airtrampoline en diverse binnen- en buitenspeeltuinen. Voor kinderen is er dus altijd iets te beleven in ons vakantiepark met zwembad en indoor speeltuin!

 
Boek nu een bungalow
 

Ligging vakantiepark met zwembad