1. Vakantiepark met zwembad en indoor speeltuin
 2. Genieten met het hele gezin
 3. Omgeving met prachtige natuur

Vakantiepark met buitenzwembad

Wilt u dit jaar genieten nog van een heerlijke vakantie in eigen land? Dan is ons vakantiepark met zwembad de perfecte plek om met het hele gezin te genieten. De Lindenberg is een vakantiepark in Twente. In deze omgeving is echt voor iedereen iets te beleven! Vanaf het eerste moment dat u met uw gezelschap op ons bungalowpark in Nederland met zwembad bent, zal u merken dat u er echt welkom bent. Niet alleen vanwege de vele faciliteiten op ons kindvriendelijk vakantiepark, zoals een verwarmd buitenzwembad, diverse binnen- en buitenspeeltuinen, fietsverhuur en tennis- en midgetgolfbaan, maar vooral vanwege de persoonlijke benadering en enorme gastvrijheid. 

Vakantiepark Nederland met openlucht zwembad

Een vakantiepark met buitenzwembad in Nederland is echt perfect voor vakantiegangers die niet ver willen reizen. Ook biedt het mooie Twente genoeg activiteiten en de mooie natuur zorgt ervoor dat u ultiem kunt ontspannen. Ook zijn er veel prachtige routes in de buurt om mooie wandel- en fietstochten te maken. Ons bungalowpark is gelegen ten zuiden van de Holterberg. De Holterberg is een deel van de Sallandse Heuvelrug en is met ca. 35 km2 één van de mooiste natuurgebieden van Nederland. Bovendien is het ook het grootste aan één gesloten heidegebied van West-Europa. Genoeg schitterende natuur in de omgeving om te ontdekken dus! Ons vakantiepark met buitenbad is geschikt voor gezinnen met jonge kinderen en is ook zeker geschikt voor actieve senioren. Op het park vindt u prachtige ruime bungalows voor 1 tot 8 personen. U kunt kiezen uit 9 verschillende soorten vakantiehuizen. Alle typen zijn vrijstaand en hebben minimaal 400m2 eigen tuin, waardoor u kunt genieten van volop privacy en rust.

Boek nu dit vakantiepark met zwembad
 
 

Vakantiepark met zwembad en indoor speeltuin

De provincie Overijssel biedt - en dan met name in de omgeving van Holten, Rijssen en Deventer - zoveel moois dat u er geen moment hoeft te vervelen. Of u nou komt om te ontspannen of lekker actief te recreëren, rond ons vakantiepark met groot buitenzwembad vindt u het allemaal! Maar wist u dat wij ook dat wij een vakantiepark met zwembad en indoor speeltuin zijn? Als u even lekker tot rust wilt komen bij uw accommodatie, kunnen uw kinderen zichzelf zeker vermaken bij het verwarmd openluchtzwembad of in een van onze speeltuinen. Is het slecht weer? Dan kunnen ze lekker spelen in de indoor speeltuin. Daar kunnen ze klimmen, klauteren, springen en spelen. Ook is de indoor speeltuin uitgerust met een grote bouwhoek, zodat ook de creatieve kinderen zich lekker kunnen vermaken. Is het mooi weer? Dan kunnen uw kinderen hun energie kwijt op de airtrampoline van wel 80 m2 groot die ook op het park te vinden is. De buitenspeeltuin bevat ook een grote zandbak en andere speeltoestellen die u in een speeltuin mag verwachten. Voor kinderen is er dus altijd iets te beleven in ons vakantiepark met zwembad en indoor speeltuin!

 • Vakantiepark met buitenzwembad 
 • Kindvriendelijk park met een indoor speeltuin
 • Prachtige omgeving vol natuur en sfeervolle steden
 • Kleinschalig vakantiepark met een persoonlijk karakter
Zoek & boek
 

Beoordeling | 10

"Mooie en schone huisjes. Enorm vriendelijk, gezellig en behulpzaam personeel. Leuk park, lekker zwembad. Aanrader voor iedereen." - R.S., mei 2018
 

Ligging Vakantiepark de Lindenberg

In het kort:

 • Kindvriendelijk vakantiepark
 • Met verwarmd buitenzwembad
 • Prachtige natuurrijke omgeving
 • Met binnen- en buitenspeeltuin
 • Bungalows in Twente
 • Park met een persoonlijk karakter
 • Heerlijke vakantie in eigen land
 • Subtropisch zwemparadijs in de buurt