De Lindenberg
Vakantiepark Overijssel met buitenzwembad

Vakantiepark Overijssel met zwembad

  • Vakantiepark met zwembad en indoor speeltuin
  • Gelegen in Holten
  • Bungalows voor 2 tot 8 personen

Vakantiepark met buitenzwembad

Wilt u dit jaar genieten van een heerlijke vakantie in eigen land? Dan is ons vakantiepark in Overijssel met zwembad de perfecte plek om met het hele gezin te genieten. De Lindenberg is een kleinschalig vakantiepark, gelegen in Holten. In deze omgeving is er echt voor iedereen iets te beleven! Vanaf het eerste moment dat u met uw gezelschap op ons vakantiepark met buitenzwembad aankomt, zult u merken dat u er echt welkom bent. Niet alleen vanwege de vele faciliteiten op ons kindvriendelijke vakantiepark, zoals een verwarmd buitenzwembad, diverse binnen- en buitenspeeltuinen, fietsverhuur en tennis- en midgetgolfbaan, maar vooral vanwege de persoonlijke benadering en enorme gastvrijheid. 

 

Vakantiepark in Overijssel met zwembad

Een vakantiepark met buitenzwembad in Nederland is echt perfect voor vakantiegangers die niet ver willen reizen. Ons vakantiepark in Overijssel met zwembad is geschikt voor gezinnen met jonge kinderen, maar ook zeker voor actieve senioren. Op ons vakantiepark verblijft u in prachtige ruime bungalows voor maximaal 8 personen. U kunt kiezen uit verschillende soorten bungalows. Alle typen zijn vrijstaand en hebben minimaal 400 m2 eigen tuin, waardoor u kunt genieten van volop privacy en rust. Sommige bungalows zijn voorzien van een fietsenberging met stroomaansluiting, ideaal als u wilt gaan fietsen in de omgeving.

In het kort:

  • Kindvriendelijk vakantiepark
  • Verwarmd buitenzwembad
  • Natuurrijke omgeving
  • Binnen- en buitenspeeltuin
  • Bungalows met ruime tuin
 
 

Vakantiepark met zwembad en indoor speeltuin

De provincie Overijssel biedt - en dan met name in de omgeving van Holten, Rijssen en Deventer - zoveel moois dat u zich er geen moment hoeft te vervelen. Of u nou komt om te ontspannen of lekker actief te recre√ęren, rond ons vakantiepark met¬†buitenzwembad vindt u het allemaal! Maar wist u dat wij ook¬†een vakantiepark met zwembad √©n indoor speeltuin zijn? Als u even lekker tot rust wilt komen bij uw accommodatie, kunnen uw kinderen zichzelf zeker vermaken bij het verwarmd openluchtzwembad¬†of in een van onze speeltuinen. Is het slecht weer? Dan kunnen ze lekker spelen in de indoor speeltuin. Daar kunnen ze klimmen, klauteren, springen en spelen.¬†Is het mooi weer?¬†Dan kunnen uw kinderen hun energie kwijt op de airtrampoline van wel¬†80 m2¬†groot¬†die ook op het park te vinden is.¬†Voor kinderen is er dus altijd iets te beleven¬†op¬†ons vakantiepark in Overijssel met zwembad.

 
 

U vindt ons hier ‚§Ķ