De Lindenberg
Vakantiepark bij Raalte

Vakantiepark bij Raalte

  • Vakantiepark in de buurt van Raalte
  • Bungalows voor 2 - 8 personen
  • Met buitenzwembad

Een rustig vakantiepark nabij het gezellige Raalte

Wie gaat voor een vakantie met veel rust, ruimte en vermaak heeft een perfect verblijf op ons vakantiepark bij Raalte! Hier vindt u vakantiepark De Lindenberg, een ruim opgezet vakantiepark met prachtige bungalows voor 2 tot 8 personen. Een kindvriendelijk vakantiepark dat zeer geschikt is voor gezinnen met jonge kinderen en ook zeker geschikt is voor actieve senioren. Op ons park vindt u uitgebreide faciliteiten om uw vakantie bij Raalte helemaal perfect te maken. Ook zit u in Twente in een prachtige omgeving die zeker de moeite waard is om te ontdekken. 

Boek nu dit vakantiepark bij Raalte
 

Vakantiehuis in de buurt van Raalte

Bij Vakantiepark De Lindenberg kunt u kiezen uit 9 verschillende soorten vakantiehuizen. Daar zit vast wel een geschikte bungalow nabij Raalte voor u tussen! Alle typen zijn vrijstaand en hebben minimaal 400m2 eigen tuin, waardoor u kunt genieten van volop privacy en rust. Bent u op zoek naar een vakantiehuis bij Raalte voor een hele groep? Dan is Luxe Bungalow Type E (voor 6 personen) of Luxe Bungalow Type G (8 personen) een zeer goede keuze! Deze luxe bungalows zijn voorzien van een gezellige en sfeervolle inrichting, een aantal slaapkamers, een royaal terras en een keuken die van alle gemakken voorzien is. Op zoek naar een vakantiehuis in de buurt van Raalte voor een minder groot gezelschap? Bekijk ons aanbod om een geschikte bungalow op ons vakantiepark in Twente te vinden.

Bij Vakantiepark De Lindenberg vindt u onder andere: 

✔ Buitenzwembad
✔ Binnen- en buitenspeeltuinen
✔ Midgetgolfbaan
✔ Animatieteam tijdens zomerseizoen
✔ Gezellige huiskamer
✔ Fietsverhuur

Activiteiten in omgeving Raalte

Zin om de omgeving te ontdekken tijdens uw vakantie in de buurt van Raalte? Rondom ons kleinschalig vakantiepark zijn er genoeg activiteiten om te ondernemen. Of je nu van rust houdt of meer van een actieve vakantie; er is genoeg te doen voor iedereen! Zo zijn er veel gezellige steden en dorpen in de buurt die het zeker waard zijn om te bezoeken. Het vakantiedorp Raalte is natuurlijk dichtbij te vinden, maar ook Holten, Hellendoorn, Rijssen, Enter en Deventer zijn een bezoek waard. Meer zin om je te begeven in de natuur en een flinke wandel- of fietstocht te maken? Dan ben je ook bij ons vakantiepark dichtbij Raalte aan het juiste adres! Ons bungalowpark is gelegen ten zuiden van de Holterberg. De Holterberg is een deel van de Sallandse Heuvelrug en is met ca. 35 km2 één van de mooiste natuurgebieden van Nederland. Bovendien is het ook het grooste aan één gesloten heidegebied van West-Europa. Genoeg schitterende natuur in de omgeving om te ontdekken vanaf uw vakantiehuis bij Raalte dus! Wanneer komt u langs voor een heerlijke natuurrijke vakantie?

Bekijk prijzen en beschikbaarheid
 

Beoordeling | 8,8

"Een heel mooi en rustig park. In de omgeving is veel te zien qua natuur en cultureel. Zeer geschikt voor ouderen, maar ook voor gezinnen met kleine kinderen. De vrijstaande bungalows hebben veel privacy." - B.J., mei 2018
 

Ligging vakantiepark bij Raalte