+31 (0) 548 365 365 info@delindenberg.nl
Vakantiepark voor senioren
Bungalowpark voor senioren
Vakantiepark voor senioren
Bungalowpark voor senioren
Vakantiepark voor senioren
Bungalowpark voor senioren
 
  1. Kleinschalig vakantiepark voor senioren
  2. Gelijkvloerse bungalows
  3. Geniet van mooie natuurgebieden

Vakantiepark voor senioren

Als u op zoek bent naar een geschikt vakantiepark voor senioren, dan is Vakantiepark De Lindenberg precies wat u zoekt. Wij zijn een kleinschalig vakantiepark in Twente met comfortabele gelijkvloerse bungalows en met een prachtige bosrijke omgeving. Wat heeft u nog meer nodig voor een zorgeloze vakantie? Als u verblijft in ons vakantiepark voor 50 of 55 plussers, dan vindt u het allemaal! En dan hebben we het nog niet eens gehad over onze gezellige brasserie en de uitstekende fiets- en wandel mogelijkheden die er in de omgeving zijn. Onze accommodaties zijn ook toegankelijk voor mindervaliden.

Boek mét korting
 

Vakantiepark voor ouderen

Zoekt u een vakantie voor ouderen of gaat u met ouderen op vakantie? De Lindenberg is een vakantiepark voor ouderen en ligt aan de rand van Nationaal Park de Sallandse Heuvelrug. Dat betekent dat u tijdens uw verblijf uw hart kunnen ophalen met tientallen kilometers aan fiets- en wandelroutes. Zodra u het park af gaat kunt u al beginnen. En heeft u geen fiets meegenomen? U kunt altijd terecht bij onze fietsverhuur in ons vakantiepark in Holten. Maar ook senioren zijn wel eens toe aan een dagje rust. Ook dan ontbreekt het u tijdens uw vakantie met ouderen aan niets. Want ons verwarmde zwembad met zonneterras is de ideale plek om te ontspannen. En houdt u van wat meer privacy? Onze vakantiehuisjes in ons vakantiepark voor ouderen liggen in een bosrijke omgeving. Daar heeft u dus van niemand last.

  • Kleinschalig vakantiepark voor senioren
  • Heerlijk tot rust komen bij het buitenzwembad
  • Eigen fietsen meenemen of huren bij onze fietsverhuur
  • Prachtige omgeving, aan de rand van een natuurgebied
  • Veel mogelijkheden om te fietsen of te wandelen
 

Bungalowpark voor senioren

Ook als u persoonlijke wensen heeft, kunt u bij ons bungalowpark voor senioren terecht. We beschikken over een aantal aangepaste bungalows en vakantiehuisjes, en verzorgen in overleg alles wat u nodig heeft. Zo kunt u optimaal genieten in de natuur, waarbij het u aan niets ontbreekt. En neemt u de kleinkinderen mee? De Lindenberg is een vakantiepark met zwembad en ook hebben wij een tennisbaan en zelfs een overdekte speeltuin zullen ze een vakantie op ons bungalowpark voor 50 of 55 plussers niet snel vergeten! Bent u op zoek naar een vakantie voor ouderen of gaat u met ouderen op vakantie? Boek direct een accommodatie op ons vakantiepark in Twente en verzeker uzelf van een geweldige vakantie in de buurt van de Holterberg en Raalte!

Boek nu dit vakantiepark voor senioren