Vuurwerk-luw vakantiepark

Steeds meer mensen zoeken met Oud en Nieuw en rond de jaarwisseling 2017 /2018 naar rust. Ze zijn het geknal van vuurwerk namelijk zat, en bovendien is het niet goed voor de gemoedsrust van hun huisdieren. Op vakantiepark De Lindenberg hebben ze daar over het algemeen minder last van, want wij zijn een vuurwerk-luw vakantiepark. Want op het vakantiepark mag in de Kerstvakantie 2018 geen vuurwerk afgestoken worden.

Wie wel eens op ons park is geweest weet namelijk dat er in de nabije omgeving vooral veel natuur te vinden is. Dat betekent automatisch dat het rond de jaarwisseling ook rustiger is. Wilt u dus op vakantie met oudjaar en zoekt u rustigere omgeving? Dan is ons park een absolute aanrader. Bij ons bent u namelijk niet alleen minder verlost van de harde knallen van vuurwerk, maar een bungalow is ook nog eens de perfecte plek om met uw naasten de jaarwisseling te vieren.

  • Kom bij ons op vakantie met oudjaar
  • Vuurwerkvrij park in een vuurwerkluwe omgeving
  • Geen direct overlast van vuurwerk op het park
  • Gezellige bungalow op een knus vakantiepark
  • Scherpe tarieven tijdens de feestdagen
 
Zoek & Boek
 
 
Jaarwisseling 2018
Jaarwisseling 2018

Jaarwisseling 2018

Vier gezellig de jaarwisseling op een vuurwerkluw vakantiepark
 
 
Kerstvakantie
Kerstvakantie

Kerstvakantie

Vier gezellig kerst in een bungalow met extra korting!

Samen genieten op een vuurwerk-luw vakantiepark

Ook tijdens de Kerstvakantie en de jaarwisseling kunt u op ons park genieten van alle faciliteiten. Zo kunt u lekker uiteten in ons buffetrestaurant of bij een ander uitstekende horeca in Holten of de Holterberg, en zijn ook alle speeltuinen voor de kinderen gewoon geopend. In de omgeving zijn bovendien genoeg gezellige plaatsjes te vinden om heerlijke oliebollen te kopen of lekker uit eten te gaan. Het zal u tijdens een vakantie met oudjaar dus aan niets ontbreken.

Uitleg vuurwerkvrij en vuurwerk-luw

Het vakantiepark zelf is vuurwerkvrij in de Kerstvakantie. Daar zijn wij zelf “baas”over. Maar op de openbare wegen gelden andere wetten. Geluid kent helaas geen grenzen en er zal op het park daarom wel vuurwerkgeluiden te horen zijn. De ervaring uit het verleden is dat het rustig verloopt met oud en nieuw, maar garanties voor de jaarwisselen van 2018 op 2019 kunnen wij helaas niet gegeven.

Contact en boeken

Op onze website boekt u heel eenvoudig een gezellige bungalow. Zo weet u zeker dat u tijdens de jaarwisseling geen vuurwerkoverlast zult ervaren en optimaal kunt genieten. En heeft u nog een vraag? Neem dan gerust contact met ons op.

 
Boek nu een vakantiehuis met korting
 

Ligging Vakantiepark De Lindenberg