Hieronder ziet u de openingstijden van Brasserie De Borkeldde receptie en subtropische zwemparadijs “De Scheg”.
Voor de leukste dagtrips of activiteiten kunt u het beste de affiches op het publicatiebord lezen. Deze staat aan de centrale parkeerplaats.

Ook de foldermap bij de receptie of www.delindenberg.nl geven leuke tips.

Openingstijden van receptie
Vrijdag:  Vanaf 09.00 uur
Zaterdag
Zondag
Maandag

Dinsdag
Woensdag
Donderdag

Voor storingen of calamiteiten zijn wij telefonisch bereikbaar 0548-365365

 

Voor het afhalen van snacks kunt u elke dag terecht met uitzondering van dinsdag. De bestellijst ligt voor u klaar bij de snackcounter.

 

Komt u net terug van een mooie fiets- of wandeltocht?

...kom dan nog even nagenieten van een heerlijke koffie, verse thee of bijvoorbeeld een goed glas wijn. Wij serveren ook diverse borrel plankjes en ambachtelijke bitterballen. U kunt onder alle weersomstandigheden ook plaats nemen op het deels overdekte terras.
 

AED:
In de receptie is een AED aanwezig.
Bij spoed: bel altijd eerst 112

vervolgens 06 30 38 78 39 (beheerder)

Geniet van een heerlijk dagje uit bij ‘de Scheg’
*) Ouder kind zwemmen. Een gezellige speelochtend met je kind (t/m 4 jaar in het recreatiebad met leuke spelmaterialen.

Voor uitgebreide openingstijden van alle baden zie: www.descheg.nl

U vindt “De Scheg” aan de Piet van Donkplein 1 in Deventer.
Route: door Holten rijden tot u onder het spoorviaduct komt. Dan richting Deventer rijden. Dit is de N344. Deze weg blijven volgen, u ziet “De Scheg” vanzelf aan uw rechterzijde. Denk aan uw snelheid!


U kunt uw toegangskaarten afhalen bij de Receptie. Deze worden per dag verstrekt. Indien u zwemkaarten voor zondag wilt, kunt u deze het beste op zaterdag afhalen. Dit in verband met de openingstijden van de receptie en het zwembad op zondag.
 

 

GRAAG EVEN UW AANDACHT VOOR HET VOLGENDE:

 

Wi-Fi
Uitsluitend als gast van Vakantiepark De Lindenberg kunt u met uw eigen laptop, tablet of smartphone GRATIS gebruik maken van ons uitstekende WiFi netwerk. Dus ook in uw bungalow. Zo kunt u niet alleen uw eigen e-mail bekijken en verzenden (Denk wel aan uw eigen inloggegevens voor webmail), maar nartuurlijk kunt u ook opzoeken wat er te zien en te doen is in de omgeving of u w eigen fiets-, wandel- en autoroutes plannen. 
Dus ook vanaf uw vakantieadres hoeft u niets te missen.


MILIEUTIP!!
 

Tussen de parkeerplaats en de tennisbaan is de milieustraat. Daar verzamelen wij papier, glas, plastic, en restafval apart in. Lege batterijen kunt u bij de receptie inleveren. Om energie te besparen verzoeken wij u om uw buitenlamp overdag niet te laten branden en de verwarming lager te zetten als u niet in de bungalow bent.

 

BEZOEK!?
 

U hebt het verblijfstarief per persoon afgerekend aan de hand van het aantal door u vooraf opgegeven personen die in de bungalow gedurende uw vakantie vertoeven. Daarom vragen we u vriendelijk doch dringend om eventueel extra personen c.q. bezoek vooraf of bij aankomst te melden aan de receptie. Dit gezien de explosieve stijging van sommige kosten. Er wordt p.p. per dag € 1,25 berekend, voor bezoek dat blijft overnachten vragen wij een bijdrage van € 2,95 per nacht. Alleen op deze manier kunnen we de prijzen in de toekomst zo laag mogelijk houden. Bedankt voor uw medewerking.

 

BELANGRIJK

Mocht u tijdens uw verblijf mankementen in, aan of rondom de bungalow aantreffen, geeft u dat dan zo spoedig mogelijk door aan de receptie en aub niet wachten met het doorgeven tot u weer vertrekt.  Dit vanwege praktische alsmede organisatorische redenen. Bedankt voor uw medewerking.

 

DIERENREN
 

U mag de geiten, ganzen, kippen en eenden in het dierenparkje gerust uw afvalresten van het eten geven. Het dierenparkje is bij de hoofdingang.
Gooit u a.u.b. geen etensresten in het bos of rondom uw bungalow!!
Hiermee kan eventueel ongedierte aangetrokken worden.

RIOOL

I.v.m. de drukriolering in dit buitengebied verzoeken wij u vriendelijk doch dringend geen (baby) doekjes e.d. door het toilet te spoelen. 
De pomp van het riool kan deze niet vermalen en loopt daardoor dus vast!

LAATSTE AFWAS

Wilt u er bij vertrek a.u.b. voor zorgen dat de laatste afwas gedaan is. Dit geldt tevens voor de eventuele afwasmachine in uw bungalows. Het is niet de bedoeling dat deze nog draait of vol staat na uw vertrek. Op deze manier kunnen wij ook in de toekomst de prijzen voor u zo laag mogelijk houden.  Is de afwas niet gedaan dan zijn genoodzaakt hiervoor 20 euro in rekening te brengen.
Bedankt voor uw medewerking.

WASSEN

Alle type CL, F en G bungalows zijn voorzien van een wasmachine en een droger. Bij de receptie kunt u evt. was tabletten kopen. Deze was tabletten zijn ook te gebruiken voor de wasmachines in de wasserette.


OPLADEN


Wij juichen het gebruik van elektrische fietsen en scoot-mobielen van harte toe. Het opladen van deze apparaten kan in de bungalow zonder extra kosten.  Maar, het opladen van elektrische/hybride auto’s is uit kosten oogpunt niet toegestaan op ons stroomnetwerk.