Vakantiepark “De Lindenberg” Weer open!

Holten met de Holterberg


Algemeen:

Per heden kunt u weer alle bungalows reserveren vanaf 29 september, onder meer via de geheel vernieuwde en vereenvoudigde website. Vanaf 29 september is het vakantiepark namelijk niet meer gedeeltelijk, maar volledig geopend. Het vakantiepark is vanaf 1 oktober 2016 voor één jaar door het COA afgehuurd, toen de tijd zeer turbulent was, maar zoals u wellicht weet, is het niet door hen gebruikt. Toch wilde het COA het gehuurde graag als reserve blijven huren voor het geval er alsnog een vluchtelingenstroom op gang zou komen. 
Toen het COA aangaf dat het gebruik definitief door hen niet nodig bleek te zijn, kregen wij de gelegenheid allerlei werkzaamheden uit te voeren die anders bleven liggen. Werkzaamheden waar u als vakantiegast hinder van zou ondervinden. 

Werkzaamheden:

De meeste grote werkzaamheden zijn inmiddels afgerond: 

  • laatste aanleg drukriolering
  • schilderwerk, zowel het binnen- als buitenwerk van de meeste bungalows
  • aanpak brasserie/restaurant
  • upgrading van de 6 pers. type E. (foto's na realisatie)
  • nieuw panna/voetbal kooi
  • Tevens vernieuwde opzet prijslijst en de al eerder vermelde vernieuwde website. 

Met enige trots kunnen we verder vermelden dat we een nieuw gebouw hebben:
“de paardenstal”. Hier is de binnenspeeltuin naar toe verplaatst en uitgebreid en bijna klaar voor oplevering.

Uitleg prijslijst:

U betaalt geen reserveringskosten meer. De kosten van gas/licht en water en afvalverwerking zijn voor de eerste 2 personen gratis. Wanneer u met meer dan 2 personen komt, wordt er een kleine toeslag per persoon berekend. Tevens worden de schoonmaakkosten nu apart vermeld. De toeristenbelasting is, door aandringen van de recreatieondernemers van onze gemeente, verlaagd!

Boekingsbureau’s:

We zijn sinds kort aangesloten bij diverse boekingsbureau’s zoals Belvilla ect. Maar uiteraard kunt u ook rechtstreeks boeken. Kies het aantal personen en uw gewenste periode en u ziet direct wat er beschikbaar is. 
 
Welnu, u merkt dat wij zeker niet hebben stilgezeten gedurende deze tijd en wij hopen dan ook dat wij u weer als gast van Vakantiepark “de Lindenberg” mogen begroeten. Wij zijn er klaar voor!